Palvelut

Tervetuloa Martinlaakson Apteekkiin! Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman erilaisia palveluita terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Apteekissamme panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja ammattitaitoiseen neuvontaan. Tällä sivulla voit tutustua palveluihimme tarkemmin.

Resepti- ja itsehoitolääkkeet

Meidän apteekissamme yhdistyvät korkealaatuiset reseptilääkkeet ja monipuolinen valikoima itsehoitolääkkeitä, jotta voimme palvella kaikkien terveydenhuoltotarpeita. Tervetuloa tutustumaan laadukkaaseen valikoimaamme ja asiantuntevaan neuvontaan.

Koneellinen annosjakelu

Koneellinen annosjakelu tekee lääkityksen hallinnasta helpompaa ja tarkempaa. Tutustu palveluumme, joka takaa lääkkeidesi oikea-aikaisen saannin ja annostelun.

Eläinlääkkeet

Tarjoamme laadukkaat eläinlääkkeet lemmikkisi hyvinvoinnin tukemiseksi. Löydä valikoimastamme juuri oikeat tuotteet ja hoida lemmikkiäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Lääkeneuvonta ja lääkkeiden yhteensopivuus

Luotettavaa lääkeneuvontaa ja huolellista lääkkeiden yhteensopivuuden tarkastelua. Autamme sinua varmistamaan, että saat parasta mahdollista hoitoa tarpeidesi mukaisesti.

Luontaistuotteet

Tutustu laadukkaisiin luontaistuotteisiimme, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tarjoamme luonnollisia vaihtoehtoja terveytesi tueksi.

Lääkejätteen lajittelu

Oikeaoppinen lääkejätteen lajittelu on helppoa meidän avullamme. Tutustu ohjeisiimme ja varmista ympäristön ja terveyden suojelu.

Reseptien uusintapyynnöt

Muistutamme sinua aina, kun reseptisi tulisi uusia. Halutessanne lähetämme puolestasi uusintapyynnön lääkärille veloituksetta.

Pikakassa

Nopea ja kätevä pikakassa mahdollistaa sujuvan ostoskokemuksen. Säästä aikaa ja maksa helposti valitsemillasi maksutavoilla.

Kosmetiikkatuotteet

Tutustu laadukkaisiin luontaistuotteisiimme, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tarjoamme luonnollisia vaihtoehtoja terveytesi tueksi.

Tervetuloa hyvän mielen ostoksille!

Heinäkuun aukioloajat

Arkisin 8-19
Lauantaisin 9-17
Sunnuntaisin 11-17
Olemme Avainapteekki