RESEPTILÄÄKKEET- JA ITSEHOITOLÄÄKKEET

Reseptilääkkeet- ja itsehoitolääkkeet

Martinlaakson apteekissa on kattava valikoima reseptilääkkeitä. Saat reseptilääkkeet apteekistamme nopeasti ja vaivattomasti, ja palvelumme on sujuvaa sekä yksilöllistä.

Kysy meiltä, jos jokin asia askarruttaa lääkityksessäsi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo ja opastaa mielellään lääkkeiden käytössä. Ehdotamme lääkkeesi vaihtoa edullisempaan, mikäli reseptilääke kuuluu lääkevaihdon piiriin.

Jos käytät useita lääkkeitä samanaikaisesti, meillä on mahdollisuus tarkastaa yleisimmät yhteisvaikutukset.

Apteekistamme löydät reseptittä saatavia itsehoitotuotteita erilaisiin tarpeisiin. Kattava itsehoito-osastomme tarjoaa useita vaihtoehtoisia tuotteita tilapäisten ja lievien oireiden hoitoon.

Itsehoitolääkkeet sisältävät tehokkaita lääkeaineita, ja ne on aina tarkoitettu lyhytaikaiseen ja tilapäiseen käyttöön. Henkilökuntamme opastaa oikean tuotteen valinnassa, neuvoo tarvittaessa lääkkeettömään itsehoitoon tai ohjaa lääkärin vastaanotolle.

Reseptien uusinta

Apteekki voi uusia terveyskeskuksissa määrätyt sähköiset reseptit. Lääkäri vastaa uusimispyyntöön kahdeksan arkipäivän sisällä. Huomioithan, että lääkäri voi halutessaan olla uusimatta reseptejä.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää