LÄÄKENEUVONTA JA LÄÄKKEIDEN YHTEENSOPIVUUS

Lääkeneuvonta ja lääkkeiden yhteensopivuus

Martinlaakson apteekissa asiakas saa lääkkeen lisäksi myös tietoa lääkkeen oikeasta käytöstä ja mahdollisista lääkkeeseen liittyvistä haittavaikutuksista. Tämä varmistaa, että lääkehoito on mahdollisimman tehokasta ja turvallista. Jos sairastat useita eri sairauksia, sinun on hyvä keskittää lääkeostosi meille, niin apteekkimme ammattilaiset varmistavat lääkityksesi turvallisuuden.

Asiantunteva henkilökuntamme vastaa mielellään asiakkaan kysymyksiin ja opastaa resepti- ja itsehoitolääkkeiden oikeassa ja turvallisessa käytössä.

Eri tarkoituksiin määrätyillä lääkkeillä voi olla haitallisia yhteisvaikutuksia. Myös reseptivapaan ja reseptillä määrätyn lääkkeen yhteisvaikutukset voivat joskus tuottaa ongelmia. Tarkastamme lääkkeiden yhteisvaikutukset ja yhteensopivuuden nopeasti, sillä käytössämme on reaaliajassa toimiva interaktio-ohjelma.

Toimimme Viitehintajärjestelmän vaatimusten mukaisesti, eli kerromme reseptilääkkeitä noutavalle asiakkaalle edullisemmasta vastaavasta lääketuotteesta silloin, kun sellainen on olemassa.

Apteekissamme on sydän-, diabetes- ja hengityselinsairauksien yhdyshenkilöt, jotka neuvovat oman erikoisalansa sairauksien hoitoon, lääkkeisiin ja elintapoihin liittyvissä asioissa. Yhdyshenkilöillä on erikoiskoulutus ja uusin tieto oman alansa sairauden hoidosta.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää