KONEELLINEN ANNOSJAKELU

Koneellinen annosjakelu

Annosjakelusta hyötyvät kaiken ikäiset apteekin asiakkaat, joilla on käytössään useita lääkkeitä, vaikeuksia muistaa ottaa ne tai joilla on monimutkainen annostus. Useat asiakkaat eivät myöskään vain yksinkertaisesti halua säilyttää kotonaan useita lääkepakkauksia tai käyttää aikaa lääkkeiden jakamiseen.

Annosjakelun asiakkaana saat apteekistasi annosjakelun soveltuvat lääkkeet 2 viikon erissä, kerta-annospusseihin pakattuna. Jokaiseen lääkepussiin on selkeästi merkitty nimesi, syntymäaikasi, pussin lääkesisältö sekä annoksen ottamisajankohta (päivä ja kellonaika). Näin voit olla varma, että otat oikeat lääkkeet oikeaan aikaan.

Annosjakeluasiakkaana olet apteekin erikoisasiakas ja oma nimikkofarmaseuttisi on perehtynyt juuri sinun lääkehoitoosi. Apteekistasi saat annostuskortin jokaisen lääke-erän yhteydessä, jossa näkyvät kaikki käyttämäsi lääkkeet. Lisäksi voit aina kysyä ohjeita ja neuvoja lääkkeisiin liittyvissä asioissa, sekä neuvotella esimerkiksi lääkkeiden kotiinkuljetuksesta, tiliasiakkuudesta ja suoramaksusta. Lääkkeiden annosjakelu antaa sinulle aikaa keskittyä muihin tärkeisiin asioihin elämässäsi.

Lääkehoitosi on ammattilaisten käsissä!

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää